Om RAUMTRAUM

RAUMTRAUM – skaber personlige hjem 

Jeg hedder Maria. Jeg er født og opvokset i Vestjylland, men bosiddende lidt nord for Hamburg. Jeg er gift og har to børn. Vi har et dejligt nyt hus, hvor indretningen bærer tydeligt præg af mine pudsige indfald. Når folk ser de mange sjove og spændende ting, vi har, bliver jeg tit bedt om at hjælpe med at pifte deres hjem op. Jeg har hjulpet både venner og bekendte med at finde den helt rigtige stil og de passende ting til deres bolig eller forretning. Det har givet mig ideen til denne webshop, så andre også kan få adgang til disse lækre og anderledes accessories. 

Skævt, spøjst og finurligt interiør

Med min baggrund i tysk møbelkultur, har jeg mulighed for at finde mange interessante og enestående produkter. Jeg forhandler et varieret udvalg af festlige og opsigtsvækkende artikler fra både store veletablerede tyske producenter til små private og lokale leverandører i og omkring Hamborg, produkter som ikke findes i Danmark. Jeg finder inspiration i skæve og finurlige dekorationsartikler, som skiller sig ud fra den sædvanlige masseproducerede brugskunst. Mine produkter skal både kunne stå alene, men også indgå i et samspil med resten af indretningen. Spøjst og specielt interiør skaber personlighed i hjemmet.

 

Boblende kreativitet

Det meste af mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med møbler og tilbehør til hjemmet. Dette har udfordret den kreativitet, der altid har boblet i alt, hvad jeg laver. Samtidig er jeg blevet opmærksom på, hvor stor en forskel det rigtige tilbehør kan gøre, når et hjem indrettes. I Tyskland sker der så meget spændende på den front. Derfor besluttede jeg med RAUMTRAUM at tilbyde danske hjem en mulighed for at komme nemt til de samme produkter, som jeg finder overraskende. 

               

Jeg har boet i Tyskland i 20 år, så jeg håber, at du bærer over med mine måske lidt tyske formuleringer hist og her :-)

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at peppe dit hjem op!